Angyal mágia

Angyalokkal való kapcsolatfelvétel, és közös munka.

A főbb színek jelentése röviden.


Alap színek:

Fehér - univerzális, mindenre jó, mindennel kombinálható. Tisztaság, letisztultság. Ha zavarodott vagy, nagyon célravezető lehet.
Lila - az első számú spirituális szín. A meditációt, a megvilágosodást, az ősök tiszteletét, az intuíciót, sőt az asztrális utazást is magában rejti.
Rózsaszín - Nem más, mint a kötelékek megerősítése. Szeretet, barátság, jóindulat, szellem.
Vörös - Az abszolút energia, a tüzes szín. Nagyon férfias, szenvedélyes. Vigyázat, ha valaki túlzásba viszi, erős akár negatív indulatokat is kiválhat, mint a harag...
Barna - a termékeny anyaföld megtestesítője. Minden típusú mágiához jó alapot képez, mintha magot vetnél jó minőségű földbe.
Sárga - szintén segít a gyógyításban, mert nagyon energetizáló, igazán pozitív töltetű szín. A kommunikációban is jól jöhet.
Narancssárga - Kicsit erőteljesebb, hiszen magában foglalja a vibráló pirost. Életerő, a vitalitás, a bátorság. Nagyon erős a vonzása, szinte bármire használható, amit szeretnénk bevonzani.
Kék - az otthon védelme, a békesség, a nyugalom, és a gyógyulás energiáit felszabadító szín.
Zöld - Az egészség, siker, a karrier, a sors szinonimája. Mindig benne rejlik a "kezdet" a "megújulás" bizsergető energiája.
Szürke - Bűvös, elbájoló, ködös szín. Puha, és körbefon, akár egy ölelés. Nem lebecsülendő. Fehérrel, lilával, feketével kombinálva nagyon erős!
Fekete - sokak által félreértelmezett szín, mert a közhiedelemben csak az ártó tevékenységekre használatos funkciója ismeretes. Pedig ez az ártó tevékenység lehet védelmező is. Visszaküldi a rosszat a feladónak. Segít elmélyülni, meditálni, elősegíti a látomásokat a jövendőmondást, és nagyon pihentető. Az éjszaka minden varázsát magában hordja.


Fém színek:

Ezüst - Nagyon nőies, intuitív. A holddal is társítható, külön alkímiai szimbólumokkal. Türelem, megértés, segítségnyújtás, intuíció.
Arany - vonzódás, gazdagság, tobzódás.
Óarany - ősi erő, gazdagság, mindenféle Napközpontú mágia.
(Vörös)Réz - tudás, fejlődés, gyógyítás.

Levélírás

Egy kedves, fiatal barátom kérdezte tőlem: Hogyan tudok kommunikálni az angyalokkal, ha nem hallom, és nem látom őket? Hogy mondjam el amit szeretnék?

Nos erre azt tudom válaszolni, hogy ilyenkor érdemes az alapoknál kezdenünk. A legegyszerűbb kapcsolatfelvétel az ima, és a levél. Mindkettő lehet előre meghatározott, vagy spontán szöveg.
Ha levelet írsz, mindig könnyebben össze tudod szedni a gondolataidat, mint élőszóban. Gondolod végig nyugodtan, amit szeretnél kérni tőlük, vagy megosztani velük. Ezután írd le egy üres lapra, és égesd el egy lehetőleg fehér gyertya lángjában. Így az őrangyaloddal is társaloghatsz. Amennyiben konkrétan valamelyik arkangyalnak szeretnél címezni üzenetet, használhatsz olyan gyertyát is, aminek a színe hozzá köthető.
Például: Kérni szeretnél bátorságot, és kitartást, mert nagyon nehéz dolgok előtt állsz, és félsz, hogy letérsz a helyes ösvényről. Michael arkangyalt szemelted ki. Tehát választasz egy piros (esetleg arany díszes) gyertyát és ez pislákol majd melletted, miközben megírod leveled, azután pedig lángjánál lobbantod el a papírt. Természetesen mindig készíts oda egy hőálló kis tálat amiben elégetheted, és ne felejtsd el megköszönni sem, hogy segít neked. Ha úgy kellemesebb, halk zenét is hallgathatsz közben. Csak ügyelj rá, hogy ne terelje el a gondolataid.
Azután pedig csupán várnod kell, és figyelni. Ne csüggedj, ha nem kapsz azonnal választ, vagy jelet. Elvégre vannak dolgok, amihez idő kell.

 

Természet és idézés.

Hogy megidézzük az angyalokat, a legalkalmasabb a természetben való meditálás. Így kerülhetünk legközelebb önmagunkhoz és a Mindenhatóhoz. Hamarosan itt a tavaszi napéjegyenlőség (március 21) aminek megújuló energiaáramlata nagyon jó alapot képezhet. Egy séta az erdőben, virágültetés, olvasgatás a kertben... Ilyenkor biztosak lehetünk abban, hogy meglátogatnak, és intuitív módon látnak el bennünket tanácsokkal. Ha mégsem bíznánk a "véletlenre" a dolgokat, invitáljuk meg őket közben. Hívjuk név szerint azt az angyalt akivel szeretnénk beszélgetni, vagy csak tárjuk ki a szívünket, és kérjük meg a Mindenhatót, hogy rendelje mellénk azt az angyalt, aki leginkább utat tud most mutatni.
Legyünk türelemmel, és hagyjuk nyitva az érzékeinket. Ha attól tartunk, hogy ebben a kiszolgáltatott helyzetben negatív energia célpontjává is válhatunk, vizualizáljunk magunk köré, egy védőburkot, amin át nem érhet el hozzánk. A formája teljesen mindegy, lehet egy fehér vagy színes fénygömb, egy pajzs, tűz-, víz elem, vagy bármi más amit tetszetősnek ítélünk, csak arra figyeljünk, hogy teljesen körülöleljen bennünket, és hogy ne zárjuk ki vele égi látogatóinkat.